COVID – 19

ЗАПОВЕД – ОРГАНИЗАЦИЯ НА УЧЕБНИЯ ДЕН

НА РОДИТЕЛИТЕ – СЪС СЪРЦЕТО!

СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

Днес не е 15-ти – ден първи в новата година, за да се обърна с почит и да Ви благодаря, с думи топли и открити: „Благодаря Ви за доверието!“

 Доверието към училището е като кръвното налягане. Тихо е, от жизненоважно значение е за доброто здраве, но злоупотребата с него може да е смъртоносна. Да ти имат доверие е по-голям комплимент, отколкото да бъдеш обичан.  Постигнахме го ЗАЕДНО В НАЙ-ТРУДНОТО ВРЕМЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВТОТО – ГЛОБАЛНАТА ПАНДЕМИЯ!  още

Уважаеми ученици, родителии учители, уведомяваме Ви, че училищната библиотека при Седмо СУ „Кузман Шапкарев“ няма да работи с читатели през летния период по препоръки на Международната федерация на библиотечните асоциации и институти (IFLA)и Българската библиотечно-информационна асоциация (ББИА). Трябва да се извърши дезинфекция на заетите библиотечни единици.

Уважаеми ученици, родителии учители,

уведомяваме Ви, че училищната библиотека при Седмо СУ „Кузман Шапкарев“ няма да работи с читатели през летния период по препоръки на Международната федерация на библиотечните асоциации и институти (IFLA)и Българската библиотечно-информационна асоциация (ББИА). Трябва да се извърши дезинфекция на заетите библиотечни единици.

В периода на дистанционно обучение ползвайте електронни ресурси и виртуална библиотека.

Заповед на Министъра на образованието и науката за организиране на обучението 13-16 април 2020г.

.

Уважаеми ръководители и ученици, поради усложнената грипна обстановка и промяна на датата на националния кръг на олимпиада по ИТ, националното състезание по ИТ се отлага до отпадане режима на ограниченията и извънредната обстановка в страната. Ще Ви информираме за нова дата .