Новини

Здравейте приятели!!!

Добре дошли на страницата на ДЕСЕТОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ „ЕТНОГРАФСКИ ОБЛАСТИ – ЗНАЦИ НА ПАМЕТТА“!!!

Това състезание се превърна в най-големия образователен форум в страната не само поради актуалността на динамичните информационни технологии, не само заради големия интерес на изключително талантливите му участници, а и заради ентусиазма на неговите организатори и домакини. ВЯРАТА, че бъдещето на УМНАТА НИ ПЛАНЕТА е съсредоточено в умовете на младите хора дава стимул на екипа, подготвящ ежегодно националното състезание да направи незабравими дните, в които се събиран на едно място умовете в областта на информационните технологии. Тези талантливи млади хора не просто стъпка по стъпка, а с гигантски скокове откриват нови светове и следват новите хоризонти на прогреса, на науката и технологиите.

УНИКАЛНОСТТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО не е само в неговия състезателен характер, а и в образователната му сила по време на защитите и в деня, предшестващ самото състезание.

Ежегодно организаторите осигуряват АКТУАЛНИ ОБУЧЕНИЯ за ръководители и състезатели в областта на информационните технологии.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––